top of page
295e03af-df33-4740-8c83-f6f63999cac5_200

Workshops

Omwille van de huidige Corona-maatregelen zijn de workshops voor onbepaalde duur uitgesteld.

Zodra er nieuwe data vastliggen, wordt dit via deze pagina bekend gecommuniceerd. Wil je liever persoonlijk op de hoogte gebracht worden? Stuur dan alvast een mailtje naar info@marliessijmons.com
Ouder - kindbelevingswandeling tussen de bloesems (4- 9 jaar)

Tijdens deze wandeling doen we verschillende oefeningen en opdrachten om samen met je kind tot rust te komen en elkaar nog beter te leren kennen.

Een mooie uitstap tussen de bloesems waar de focus ligt op de verbinding tussen (groot)ouder en kind. [meer info..

kersenbloesem.jpg
Goed - in - je - veldag (7- 12 jaar)

Een namiddag boordevol leuke activiteiten waarbij we de persoonlijke talenten van de kinderen in de verf zetten. 

De combinatie van sociaal contact met leeftijdsgenoten, creatieve opdrachten en ontspanningsoefeningen in een ongedwongen sfeer zorgen dat je kind met opgeladen batterijtjes naar huis terugkeert. [meer info..

young-girl-wearing-sandalen, -summer-mad
Omgaan met emoties (6- 12 jaar)

In deze 2 voormiddagen gaan we samen met je kind kijken hoe hij of zij beter kan omgaan met emoties. Als kind komen er zoveel gevoelens op je af en is het niet altijd makkelijk om deze te verwerken en gepast te uiten.

 

Aan de hand van theoretische modellen in de taal van het kind geven we hen handvatten om hiermee om te gaan. Nadien zetten we deze kennis om in de praktijk.  [meer info..

kinderboeken
Me-Time (volwassenen)

Ben jij ook altijd bezig met voor anderen te zorgen? We willen een leuke partner, gezellige vriendin, goede moeder, fijne collega, en zoveel meer zijn.. Soms durven we wel eens vergeten om ook voor onszelf te zorgen.

Tijdens deze Me-Time dag staat ontspannen centraal. We gaan op zoek naar meer balans en komen terug dichter bij onszelf. [meer info.. ]

Kopje thee

Wie ben ik en wat wil ik? Deze vragen staan tijdens deze workshop centraal. Door oefeningen en opdrachten kom je weer in contact met jezelf en kom je te weten wat voor jou belangrijk is in het leven.  

 

We gaan op zoek naar onze talenten, waarden en passie [meer info..

Leven vanuit je kracht (volwassenen)
Triumphant Wandelaar
Sociale vaardigheidstraining (6-12 jaar)

Heeft je kind het moeilijk om contact te leggen met anderen? Verloopt de omgang met vriendjes moeizaam? Voelt hij/zij zich soms buitengesloten?

Tijdens deze namiddag gaan we op spelenderwijze aan de slag gaan met de sociale vaardigheden van het kind om hen meer zelfvertrouwen te geven in sociale situaties en het zelfbeeld op te krikken. [meer info..]

Super Hero Kids
Cactus
Assertiviteitstraining jongeren (6-12 jaar)

Deze training helpt jongeren op een leuke en speelse manier om sterker in hun schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze voelen zich weerbaarder en veiliger en kunnen beter met zichzelf en anderen omgaan.

Deze workshop bestaat uit vier sessies waarin we leren hoe je op een gepaste manier opkomt voor jezelf en je eigen mening. [meer info..]

bottom of page