top of page
295e03af-df33-4740-8c83-f6f63999cac5_200

Me - Time (Volwassenen)

Ben jij ook toe aan wat tijd voor jezelf? We zijn zo vaak bezig met het zorgen voor anderen, dat we onszelf wel eens uit het oog durven verliezen. We willen een leuke partner, een gezellige vriendin, een goede moeder, een fijne collega, en zoveel meer zijn. Dringend tijd om eens aan onszelf te denken!

Deze dag staat volledig in het teken van ontspanning en bewustwording. Niets moet, alles kan tijdens deze dag. Aan de hand van laagdrempelige coachingsoefeningen staan we stil bij vragen als 'Wat betekent Me-time voor mij?', 'Waar krijg je energie van en wat kost jou energie?', 'Waarom ben ik zo streng voor mezelf?'

We gaan op zoek naar meer balans en terug dichter bij jezelf komen te staan. Dit doen we o.a. door een meditatiesessie, een natuurwandeling door de boomgaarden en verschillende coachingsopdrachten. 's Middags staan we zelf achter de kookpotten en voorzien we samen een gezonde, lekkere lunch.

Deze workshop gaat door op zondag 17 mei van 9u30-17u. De kostprijs voor deze workshop bedraagt €90 p.p. (materiaal, lunch, gezonde tussendoortjes en drankjes inbegrepen).

Meer info of inschrijven kan via het contactformulier of via mail naar info@marliessijmons.com

Opgelet: o.w.v. de interactieve oefeningen zijn er een beperkt aantal plaatsen.

bottom of page