top of page
295e03af-df33-4740-8c83-f6f63999cac5_200

Ouder- kindbelevingswandeling tussen de bloesems (4- 9 jaar)

Het is al langer bewezen dat de natuur een sterke factor is om ons welbevinden te verhogen. Ik neem je dan ook graag mee voor een belevingswandeling in de prachtige bloesemstreek!

Tijdens deze wandeling doen we verschillende oefeningen en opdrachten om samen met je kind tot rust te komen en elkaar nog beter te leren kennen. Ouder, grootouder, peter, meter,.., iedereen is welkom.

Om het meeste uit deze wandeling te halen, is 1 kind per volwassene aangeraden. We maken er een fijne dag van, waar plezier, hechting en ontdekking centraal staan!

De wandeling gaat door op zaterdag 4 april 2020 van 14u-16u30. De kostprijs voor deze belevingswandeling bedraagt €15 per ouder-kind-duo (gezonde snack en drankje inbegrepen).

De wandeling vindt plaats in de fruitvallei rondom Stayen. We vertrekken aan Volmolen (Fabriekstraat, 3800 Sint-Truiden). Er is parkeergelegenheid aan het vertrekpunt. Zorg zeker dat we jouw mailadres of gsm-nummer hebben. Zo kan ik je steeds bereiken indien nodig voor informatie omtrent de wandeling.

Meer info of inschrijven kan via het contactformulier of via mail naar info@marliessijmons.com

Opgelet: o.w.v. de interactieve oefeningen tijdens de wandeling zijn er een beperkt aantal plaatsen.

bottom of page